Kas vajad abi? +372 5647 6709
Tasuta transport kõikidele tellimustele
EatSleepDoodle

Taaskasutatav kaasaskantav Värvi ja Õpi lauamatt Maailm, loomad ja meri

19,95 €
Laos
SKU
Taaskasutatav kaasaskantav Värvi ja Õpi lauamatt Loomad ja meri
Õpeta lapsele ekraanivabalt maailma ja inglise keelt! Tehke oma lauas istumised põnevaks, kaunistage ja kujundage Eatsleepdoodle värivdega oma lauamatid ja laudlinad! Komplektis on kaasas väljapestavad vildikad. Eatsleepdoodle lauamatid ja laudlinad on ideaalsed igaks peoks või sündmuseks. Kuna tint kaob pesus, saad neid ikka ja jälle kasutada ja uuesti kasutada! Ühtlasi õpib laps või teie sellega inglise keelt! Tutvuge meie imelise maailma ja selle hämmastavate olenditega meie UUE värvitava lauamatiga – sisaldab komplekti pestavaid viltpliiatseid, et lapsed saaksid nautida värvimist, õppimist ja ekraanivaba lõbu! Sisaldab maailmakaarti põnevate loomade, mereloomade ja palju muuga! Ja seal on isegi ruumi oma avastusmärkmete kirjutamiseks märgatava eluslooduse kohta! Kui teie miniseikleja on uuteks avastusteks valmis, pange alusmatt lihtsalt soojale pesule, tint kaob täielikult ja see on valmis tema järgmiseks ümbermaailmareisiks – värvige ja taaskasutage lõputult! Oma väikeses kandekotis on puuvillane alusmatt, mis on ideaalne lastele laua taga või reisil olles meelelahutuseks. Olgu see siis kodus või liikvel olles – tore värvimistegevus sobib suurepäraselt laste lõbustamiseks ja meelelahutamiseks. Suurepärane kingitus tüdrukutele ja poistele, see on ideaalne ekraanivaba tegevus! Parim säästlik kingitus sünnipäevadeks, pidustusteks ja keskkonnasõbralikuks jõulusukkade täidiseks. Mõõdud: 47x33cm, 225 gr masinapesu 40°C, kuivata tavaliselt

Tarneaeg: 2 - 5 tööpäeva

Kõristi ja närimisrõngas Green Blue 0+ Eelmine Kõristi ja närimisrõngas Green Blue 0+

Kuna see tore toode on osutunud nii populaarseks, siis hetkel on tarneaeg alates 14.detsembrist. Õpeta lapsele ekraanivabalt maailma ja inglise keelt!

Tehke oma lauas istumised põnevaks, kaunistage ja kujundage Eatsleepdoodle värivdega oma lauamatid ja laudlinad! Komplektis on kaasas väljapestavad vildikad.
Eatsleepdoodle lauamatid ja laudlinad on ideaalsed igaks peoks või sündmuseks. Kuna tint kaob pesus, saad neid ikka ja jälle kasutada ja uuesti kasutada!
Ühtlasi õpib laps või teie sellega inglise keelt!

Tutvuge meie imelise maailma ja selle hämmastavate olenditega meie UUE värvitava lauamatiga – sisaldab komplekti pestavaid viltpliiatseid, et lapsed saaksid nautida värvimist, õppimist ja ekraanivaba lõbu! Sisaldab maailmakaarti põnevate loomade, mereloomade ja palju muuga! Ja seal on isegi ruumi märkmete jaoks, mida avastad eluslooduse kohta!

Kui teie miniseikleja on uuteks avastusteks valmis, pange alusmatt lihtsalt soojale pesule, tint kaob täielikult ja see on valmis tema järgmiseks ümbermaailmareisiks – värvige ja taaskasutage lõputult!

Oma väikeses kandekotis on puuvillane alusmatt, mis on ideaalne lastele laua taga või reisil olles meelelahutuseks.
Olgu see siis kodus või liikvel olles – tore värvimistegevus sobib suurepäraselt laste lõbustamiseks ja meelelahutamiseks.

Suurepärane kingitus tüdrukutele ja poistele, see on ideaalne ekraanivaba tegevus! Parim säästlik kingitus sünnipäevadeks, pidustusteks ja keskkonnasõbralikuks jõulusukkade täidiseks.

Mõõdud: 47x33cm,
225 gr
masinapesu 40°C, kuivata tavaliselt

Lisainfo
SKU Taaskasutatav kaasaskantav Värvi ja Õpi lauamatt Loomad ja meri
materjal 100% puuvillane
Tagastatav/Vahetatav Jah
Bränd EatSleepDoodle
Write Your Own Review
Kirjuta tagasisideTaaskasutatav kaasaskantav Värvi ja Õpi lauamatt Maailm, loomad ja meri
To Top